Sari la conținut

Regulament Concurs Casmatino Halloween

Regulament Concurs Facebook Casmatino Halloween

 1. Organizatorul concursului
  Organizatorul Concursului “Casmatino Halloween!” (denumit în continuare„Concursul”) este SC ANDIDO SRL, cu sediul in Oradea, Aleea Rogerius Nr.6. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunță publicul in mod oficial, in aceeași maniera in care a fost făcuta și informarea initiala.
 2. Locul și durata desfășurării Concursului
  Concursul se va desfasura in perioada 28 – 31 octombrie 2020 pe pagina de Facebook Casmatino Romania
 3. Drepturi de participare și condiții
  Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice care au împinit vârsta de 18 ani cu domiciliul în România și care urmează indicațiile prezente în acest Regulament pentru a-si valida participarea. Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale.
 4. Protecția datelor
  Tuturor participanților le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.
 5. Derularea concursului
  Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Covoare de joacă Casmatino de pe Facebook. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 28-31 octombrie 2020, cu următoarele condiții:
  Posteaza la postarea in care concursul este comunicat o poză cu unul dintre Covoarele Casmatino, temă: Halloween. 
  Pentru a câștiga un Covor de joacă Casmatino, utilizatorul trebuie să insereze comentariul menționat mai sus. Simpla devenire de fan pe contul de Facebook nu presupune si inscrierea in concurs, este necesar si comentariul la postarea de concurs.
 6. Premiul concursului
  Covor de joacă Casmatino, model ales de câștigător.
 7. Alegerea câștigoturului
  Castigatorul va fi desemnat cu ajutorul aplicației random.org.
 8. Notificarea și predarea premiului
  Castigatorului concursului li se va aduce la cunoștință rezultatul concursului pe data de 2 noiembrie 2020 după încheierea jurizarii, astfel: o postare în comentariul jocului cu numele câștigătorului și mesaj privat pentru câștigător.
 9. Drepturi de autor
  Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe rețelele de socializare 
 10. Sfârșitul concursului
  Prezentul Concurs va înceta de drept la data de 31 octombrie 2020, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.